4 сесія Конотопської районної ради
Новини

Відбулася 4 сесія Конотопської районної ради

22 січня під головуванням голови Конотопської районної ради Віктора Бика відбулась четверта сесія Конотопської районної ради восьмого скликання, в роботі якої взяли участь голова Конотопської райдержадміністрації, керівники управлінь і відділів Конотопської, Кролевецької, Буринської і Путивльської райдержадміністрацій, керівники правоохоронних органів, представники засобів масової інформації.

Відкривши пленарне засідання депутатський корпус хвилиною мовчання вшанував пам’ять колеги, депутата Конотопської районної ради 8 скликання Постола Ігоря Миколайовича, який відійшов у вічність.

Представляючи інтереси 8 територіальних громад, районні депутати прийняли звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо вирішення питання зниження цін на енергоносії для населення.

Далі заслухали й прийняли до відома інформацію першого заступника керівника Конотопської місцевої прокуратури Андрія Наталича про стан законності та правопорядку у Конотопському районі за 11 місяців 2020 року.

Також були затверджені звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки за 2020 рік, звіти про виконання районних бюджетів Конотопського, Буринського, Кролевецького і Путивльського районів за 2020 рік.

Районна рада затвердила районну програму підтримки органів виконавчої влади та заходів соціально-економічного розвитку Конотопського району на 2021 рік.

Були внесені зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки, а також зміни до районного бюджету Конотопського району на 2021 рік.

Депутати прийняли рішення з питань пов’язаних з депутатською діяльністю, а також затвердили план роботи районної ради на 1 півріччя 2021 року.

З нагоди державного свята – Дня Соборності України присутніх у сесійній залі привітав голова Конотопської районної ради Віктор Бик відзначивши, що саме історичні події 22 січня 1919 року сформували підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї. День Соборності України – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності всіх українських земель. Голова депутатського корпусу побажав всім миру, добра та злагоди, міцного здоров’я та творчого натхнення, добробуту і затишку у родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень, процвітання і добра на благо нашої держави!

Перейти до вмісту