Новини

Відзнаки «Веста» вручено кращим освітянам Конотопського району

ImageЗнову красуня осінь вступає в свої права, і  з першим яскравим листям приносить нам свято – в першу неділю жовтня ми відзначаємо День працівників освіти, людей, які наділені талантом любові до дітей, хто плекає наше майбутнє.

З професійним святом освітян привітали голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, т.в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Шерудило, начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Вербняк.

Під час зустрічі з педагогічними колективами у навчальних закладах Конотопського району голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук відмітив, що освітня галузь є однією з пріоритетних для держави.

Щиро подякував вчителям за щоденну кропітку працю, зазначивши, що, мабуть, жодне професійне свято не відлунюється у людській душі так чисто і дзвінко, як День працівників освіти.  Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим, відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання.

Окрім привітань, найкращим освітянам керівники району вручили Почесні відзнаки „Веста”, що означає „Найяскравіша зірка”.

Названа відзнака започаткована в Конотопському районі у 2011 році за ініціативи  районної ради та районної державної адміністрації, якою щорічно нагороджують  у переддень Дня працівників освіти найяскравіших і найталановитіших педагогів Конотопського району.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту