Новини

Відбулася 40 сесія районної ради

Image10 вересня 2020 року під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука відбулася  40 сесія районної ради сьомого скликання.

Перед розглядом питань порядку денного голова районної ради Анатолій Боярчук та т.в.о. голови районної державної адміністрації Тетяна Шерудило нагородили грамотою голову ради підприємців при Конотопській райдержадміністрації Сергія Рудицю з нагоди дня підприємця.

В ході пленарного засідання депутати затвердили в новій редакції районну комплексну програму «Освіта Конотопщини у 2019-2021 роках», програму «Розвитку та підтримки Комунального некомерційного  підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради на 2020 рік», Програму розвитку  паліативної допомоги на 2018-2020 роки тощо.

Прийняли рішення про реорганізацію комунальної установи «Районний методичний кабінет» Конотопської районної ради шляхом перетворення у комунальну  установу «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Конотопської районної ради Сумської області.

Внесли зміни до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району, районного бюджету на 2020 рік та ряду районних програм: здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2020 рік, розвитку малого та середнього підприємництва в Конотопському районі на 2017-2020 роки, розвитку культури в Конотопському районі на 2020 рік, розвитку фізичної культури і спорту в Конотопському районі на 2017-2020 роки та Програми підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2019-2020 роки

Визнали такою, що втратила чинність Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2020 рік, оскільки  враховуючи епідеміологічну ситуацію з COVID-19 в Україні, оздоровча кампанія 2020 року в Конотопському районі не була проведена, тому дана програма не діяла.

Наприкінці акцентовано увагу на епідеміологічній ситуації з COVID-19 в Україні вцілому і в Конотопському районі зокрема та вкотре наголошено, що необхідно тримати соціальну дистанцію, часто мити руки, користуватись масками та антисептиками.

Image

Image

Image

Image 

Image 

Перейти до вмісту