Новини

Конотопський міськрайцентр зайнятості інформує

ImageКого найбільше потребують роботодавці Сумщини?

Останнім часом на ринку праці області спостерігається тенденція до збільшення кількості вакансій, що свідчить про стійку співпрацю служби зайнятості з роботодавцями. Хоча більшість пропозицій роботи з мінімальною заробітною платою, проте є й з високим рівнем оплати праці.

Станом на 20 серпня поточного року в базі даних обласної служби зайнятості налічується  1125 пропозицій роботи, в т.ч. по Конотопському міськрайцентру – 75, із заробітною платою від 4723 до 15000 грн., в тому числі 7 вакансій для осіб з інвалідністю.

Найбільшим попитом користуються вакансії  продавця продовольчих та непродовольчих товарів, кухаря, водія автотранспортних засобів (категорії "С", "D", "E") та інші.

Підприємства, установи та організації м. Конотоп та Конотопського району потребують: кухаря, кондитера, водія автотранспортних засобів, машиніста крана автомобільного, вантажника,  інспектора кредитного,  прибиральника територій,  швачку, тваринника, слюсаря із складання металевих конструкцій, оператора мийної установки, слюсаря-ремонтника, слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів, тракториста, машиніста екскаватора, слюсаря – сантехніка, шихтувальника, столяра, монтажника будівельного, маляра, муляра, лицювальника-плиточника, штукатура, бетоняра, виконавця робіт, поліцейського (за спеціалізаціями), організатора із збуту, менеджера з реклами, бухгалтера, організатора з персоналу,  інженера –технолога, головну медичну сестру, керівника музичного, вчителя закладу загальної середньої освіти.

Роботодавці Сумщини, пропонуючи високу заробітну плату, потребують:

головний інженер проекту (20 тис.грн), Сумський район, с. Стецьківка;

дорожній робітник (18 тис.грн), м. Ромни;

архітектор (15 тис. грн), м. Суми;

інженер-конструктор (15 тис.грн), Сумський район, с. Стецьківка;

монтажник систем утеплення будівель (15 тис. грн), м. Суми;

ливарник вакуумного, відцентрово-вакуумного й відцентрового лиття (15 тис.грн), м. Конотоп;

тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (15 тис. грн), Сумський район, Басівка;

майстер (15 тис.грн), м. Суми;

оператор верстатів з програмним керуванням (15 тис. грн), м. Суми;

електрогазозварник (13 тис.грн), Роменський район, Плавинище.

За більш детальною інформацією звертатися до Конотопського міськрайцентру зайнятості за адресою: м. Конотоп, вул. М.Сусла, 20, тел.(05447)25551.

 

Перейти до вмісту