Новини

Відбулось засідання координаційної ради з питань сімейної, гендерної політики та торгівлі людьми

Image24 червня 2020 року в Конотопському районі у приміщенні райдержадміністрації за участі керівництва району відбулося засідання районної координаційної ради з питань сімейної, гендерної політики та торгівлі людьми.  

Про проведення інформаційно-просвітницьких заходів, спрямованих на зростання культури молоді щодо формування сімейної політики в Конотопському районі, проінформувала заступник начальника управління, начальник відділу сімейної, гендерної політики, протидії торгівлі людьми та оздоровлення дітей управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олеся Олефіренко.

З інформацією щодо надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах, виступила директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Собора.

Зі зняттям та постановкою на профілактичний облік дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та зазнали насилля в родині, ознайомила присутніх начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Тетяна Точиленко.   

За результатами засідання координаційної ради надані відповідні доручення та рекомендації.

Image  

Перейти до вмісту