Новини

Конотопський район з робочим візитом відвідав голова Сумської облдержадміністрації Роман Грищенко

Image19 червня 2020 року робочий візит у Конотопський район здійснив голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко.

Очільник Сумщини разом із головою Конотопської районної ради Анатолієм Боярчуком, т.в.о. голови Конотопської райдержадміністрації Тетяною Шерудило завітали в село Тернівка у відділення ТОВ «Вітчизна», де керівник одного з провідних підприємств Cумщини Сергій Чижик ознайомив гостей з потужностями молочно-товарної ферми.

Саме цей комплекс є прикладом впровадження сучасних технологій щодо виробництва та переробки молока, а також вирощування і утримання великої рогатої худоби.

У день перебування голова облдержадміністрації зустрівся з керівництвом КНП КМР “Конотопська центральна районна лікарня імені академіка Михайла Давидова” . У ході зустрічі голова ОДА Роман Грищенко разом з керівниками району привітали медиків з їх професійним святом та вручив медичному закладу апарат штучної вентиляції легень і концентратор кисню, придбаних за рахунок благодійного фонду «Технологія».

Завітавши в село Козацьке Бочечківської ОТГ очільник області передав Козацькій амбулаторії загальної практики сімейної медицини Комунального некомерційного підприємства "Бочечківська АЗПСМ" Бочечківської сільської ради мікроскоп для проведення лабораторних досліджень.

Конотопський район це хлібодарний край. Цьогоріч з нагоди започаткованого свята – Дня фермера в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації голова Сумської ОДА Роман Грищенко спільно з очільниками району зустрілись з керівниками фермерських господарств, висловили шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу Конотопського району. За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу нагородив кращих трударів і дбайливих господарів району почесними грамотами.  

В рамках візиту представники влади також завітали у село Шевченкове, де особлива зацікавленість делегації була прикута до цеху з виробництва сиру і сирно-молочної продукції ФОП Ждан І.В., що випускає екологічний, безпечний та корисний для вживання продукт під торговою маркою «O’BEREG». Організація і відкриття сирцеху стало можливим завдяки підтримці керівництва району, а також співпраці з місцевим господарством ПрАТ «Р-п «Шевченківський» (голова правління Микола Зінченко), який гості також оглянули під час робочої поїздки.

В Дубов’язівській ОТГ у селі Красне очільник області оглянув заклади соціальної сфери, ознайомився з роботою ТОВ «Весна-Агро» (керівник Микола Худенко), яке спеціалізується на виробництві рослинницької, тваринницької продукції на сучасному рівні.  

За результатами свого перебування голова Сумської облдержадміністрації  Роман Грищенко відмітив, що  Конотопський район планомірно розвивається за всіма напрямками, має високий потенціал господарників та потужну сільськогосподарську галузь, які є яскравим прикладом для наслідування.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

Перейти до вмісту