Новини

Із вдячністю за Перемогу

ImageЗ нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Конотопському районі представники районної влади відвідують ветеранів, сім’ї ветеранів, вдів, інвалідів тієї далекої війни. 

До ветеранів Другої світової війни завжди прикута особлива увага з боку керівництва Конотопського району, а також обласних і районних депутатів, сільських голів, керівників підприємств, установ і організацій.

Цьогоріч депутат Сумської обласної ради Іван Романюк, голова районної ради Анатолій Боярчук, т.в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Шерудило, депутати районної ради Володимир Синиця, Ірина Клігунова, Микола Клінушин відвідали і привітали зі святом ветеранів, побажали Героям-визволителям здоров’я і довгих років життя, дякували за здобуту Перемогу, за стійкість і мужність.

З синівською вдячністю і турботою представники влади вручили учасникам бойових дій та інвалідам війни продуктові набори.

На адресу сивочолих воїнів, чиї стійкість, мужність і самовідданість на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над нацизмом є істинним прикладом патріотизму для нащадків,  пролунало багато теплих  слів вдячності і шани.

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту