Новини

Відбулася нарада сільськими головами Конотопського району

Image26 лютого 2020 року  в адмінбудинку Конотопської  райдержадміністрації під головуванням керівництва Конотопського району відбулася робоча нарада з сільськими головами.

В ході засідання детально обговорили актуальне питання про залучення громадян на військову строкову службу весною 2020 року, а також за контрактом до лав Збройних Сил України. Було акцентовано увагу, при підписані контракту, на гарантії стабільного грошового забезпечення, додаткових грошових виплат і винагород та пільгах соціального пакету.

Наступним на порядку денному було обговорено питання співфінансування на договірних засадах об’єктів інфраструктури, в тому числі проведення ремонтних робіт та утримання доріг місцевого значення.

З приходом календарної весни наступає сприятлива пора, щоб взятися  за наведення чистоти, порядку, покращення благоустрою та санітарного стану території громад.  Тому,  першочергово,  очільникам громад нагадали про належну організацію вивезення твердих побутових відходів із закріплених територій.

За підсумками наради надано відповідні доручення.

Image

Image 

Перейти до вмісту