Новини

Привітали працівників сільського господарства Конотопського району

ImageЩороку у третю неділю листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства.

Напередодні свята, 14 листопада 2019 року, в приміщенні МБК «Зоряний» відбулися урочистості з нагоди вшанування працівників цієї галузі, в яких взяли участь керівництво районної ради, райдержадміністрації, районні депутати, керівники і працівники сільськогосподарських та фермерських господарств, селищний і сільські голови, жителі району.

Під час урочистої частини голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської райдержадміністрації Микола Горбенко дали високу оцінку роботі агропромислового комплексу Конотопського району, праці кожного аграрія.

З нагоди Дня працівників сільського господарства грамотами Сумської обласної ради, районної ради та  районної державної адміністрації  було відзначено кращих працівників сільського господарства.

В ході заходу гості та учасники свята  прослухали феєричний концерт за участю артистів Сумської обласної філармонії.  

 «Конотопський район – хлібодарний край, земля працьовитих і талановитих людей. Коли я зустрічаюся з аграріями, мене завжди переповнює почуття гордості, тому що економічні показники нашого краю залежать від праці у сільському господарстві. Аграрії — це не просто посада, потрібно мати натхнення та любов до землі, яка віддячує їм сторицею. Завжди приємно, вшановувати людей, які працюють на землі, вирощують хліб, розвивають тваринництво і все роблять для того, щоб сьогодні села жили і розквітали. Аграрний сектор завжди був пріоритетним для Конотопського району!» – поділився голова районної ради Анатолій Боярчук.

Image

Image

Image 

Image

 

 

Перейти до вмісту