Новини

Відкриття сучасного центру обслуговування клієнтів

Image12 листопада 2019 року відбулася урочиста подія – відкриття нового сучасного Центру обслуговування клієнтів споживачів газу, який став уже сьомим у Сумській області.

Задля зручності клієнтів новий Центр обслуговування розмістився у просторому приміщенні в центрі міста.

Головна мета центру – стати ближче до споживачів і спростити зв’язок між компанією та споживачами.

Новостворений центр надає увесь комплекс послуг компанії в одному місці, в комфортних умовах. Жителі Конотопського району зможуть тут отримати необхідні довідки та консультації по особовому рахунку, передати показання про спожитий газ, провести звірку та перевірити стан розрахунків, отримати технічні умови на приєднання до мереж тощо.

На урочисте відкриття завітали голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова районної державної адміністрації Микола Горбенко, керівництво АТ «Сумигаз», громадськість, ЗМІ.

Очільники району подякували керівництву АТ «Сумигаз» за прогресивний підхід у напрямку розвитку мережі центрів обслуговування клієнтів. Посадовці висловили переконання, що новостворений Центр стане ще одним фактором доброзичливого вирішення важливих питань громади, значно поліпшить умови обслуговування споживачів.

«Сьогодні АТ «Сумигаз» зробило черговий, важливий крок до покращення якості надання послуг населенню міста та району. Це новий стандарт роботи, що передбачає покращення якості сервісу, професійне надання повного переліку послуг в комфортних умовах, де клієнти матимуть можливість в одному місці здійснити всі необхідні дії і витратити при цьому якомога менше часу» – зазначив голова районної ради Анатолій Боярчук.

Гості свята спільно перерізали символічну стрічку відкриття Центру. Після церемонії відкриття кожен мав можливість оглянути приміщення Центру. Тут є усе необхідне для зручності споживачів та привітні працівники, які допоможуть за потреби скористатися потрібними сервісами та проконсультують з нагальних питань.

Присутні гості та запрошені відзначали значимість облаштування сучасного Центру обслуговування клієнтів, що є прагненням газової компанії налагодити взаєморозуміння із кожним своїм клієнтом. Яскрава зала для прийому клієнтів виконана у форматі відкритого простору – «Оpen space».

Новий Центр обслуговування клієнтів відсьогодні працює за адресою м.Конотоп, вул.Лазаревського, 6А, з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00 год, без обідньої перерви.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту