Новини

Інформація управління статистики у Конотопському районі

ImageУВАГА! Шановні керівники підприємств, установ, організацій!

 У зв’язку з реалізацією плану дій Уряду щодо реформування органів державного управління та заходів Держстату щодо оптимізації структури територіальних органів державної статистики, управління статистики у Конотопському  районі ліквідується.

Усі форми державної статистичної та фінансової звітності, починаючи з 01 грудня 2019 року, необхідно подавати до відділу збирання даних статистичних спостережень, взаємодії з респондентами та роботи з постачальниками адміністративних даних Головного управління статистики у Сумській області: 40481, м. Суми, вул. Супруна, 16, каб. № 5; тел./факс: (0542) 22-70-63, тел.: (0542) 25-21-09,
тел. моб.: 066-85-00-386; E-mail: 
wikno@sumy.ukrstat.gov.ua,
 
ewindow@sumy.ukrstat.gov.ua .

Наголошуємо, що в органах державної статистики України функціонує система електронної звітності. Пропонуємо Вам подавати статистичну звітність засобами електронного зв’язку із застосуванням програмного забезпечення: M.E.Dok, 1С-Звіт, Звіт Оператор, Арт-Звіт Плюс, I Fin, Соната, Приват24 для бізнесу, REPORT та безкоштовного програмного забезпечення «Кабінет респондента» (детальна інформація розміщена на сайті Головного управління статистики у Сумській області у розділі «Електронна звітність»).

ЕЛЕКТРОННА ЗВІТНІСТЬ – це економія Вашого часу та спрощення процедури подання звітності.

Перейти до вмісту