Новини

Відбулось засідання координаційної ради з надання допомоги учасникам АТО (ООС) та членам їх сімей

Image25 вересня 2019 року в Конотопському районі у приміщенні райдержадміністрації відбулося чергове засідання координаційної ради з надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей.

Про роботу Великосамбірської сільської ради з учасниками АТО (ООС) та їх сім’ями інформувала секретар Великосамбірської сільської ради Антоніна Грищенко.

Зі станом оздоровлення, психологічною реабілітацією та професійною адаптацією учасників АТО (ООС), ознайомила присутніх начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ірина Заїка. Також, посадовець доповіла про стан забезпечення твердим паливом сімей учасників антитерористичної операції відповідно до Обласної комплексної програми соціального захисту населення на 2017 – 2021 роки.

Про працевлаштування, професійну підготовку та перепідготовку в закладах професійно-технічної освіти демобілізованих учасників АТО (ООС) проінформував директор міськрайонного центру зайнятості Геннадій Толкачов.

За результатами проведення наради надані відповідні доручення та рекомендації.   

На сьогодні на обліку в управлінні  соціального захисту населення Конотопської райдержадміністрації перебуває 220 осіб даної категорії. Робота по наданню допомоги учасникам АТО (ООС) та їх сім’ям, а також родинам загиблих воїнів, в Конотопському районі триває.

Image 

Перейти до вмісту