Новини

В Конотопському районі відбулись урочистості до Дня фізичної культури і спорту

ImageКожен рік у другу суботу вересня в нашій державі відзначають свято всі, хто причетний до спорту, адже День фізичної культури і спорту – особливий.

День фізичної культури і спорту своїм святом може вважати кожен з нас. Він покликаний сприяти відродженню масового фізкультурного руху, ствердженню здорового способу життя, згуртуванню усіх, кого зігріває спортивний азарт. Спортсмени Конотопського району на своєму прикладі доводять, що за умови регулярних занять спортом можна досягти великих результатів.

Розвитку спорту в районі велику увагу приділяють  голова Конотопської районної  ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської райдержадміністрації Микола Горбенко,  депутати  всіх рівнів,  керівники підприємств, сільські голови, директори НВК, вчителі фізкультури.

Задля розвитку фізичної культури і спорту в районі працюють: відділ освіти Конотопської районної державної адміністрації, навчальні заклади району, сектор молоді та спорту Конотопської районної державної адміністрації, громадська організація «Конотопська місцева організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей», районна дитячо-юнацька спортивна школа.

Цього року 13 вересня 2019 року в Конотопському районі в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації відбувся урочистий захід присвячений Всеукраїнському дню фізичної культури і спорту за участі керівників району, депутатів районної ради, керівників сільськогосподарських підприємств, вчителів, та безпосередньо спортсменів.

Зі святом учасників заходу привітали керівництво Конотопського району, подякували спортсменам, ветеранам спорту і вболівальникам за те, що вони  докладали і докладають усіх зусиль, щоб досягнути успіху, а також спонсорам, які, незважаючи на нелегкий час, не залишають без уваги спорт на селі і роблять усе від них залежне  та побажали усім міцного здоров’я, успіхів і  спортивних досягнень.

За високі спортивні досягнення, за активне сприяння та вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту на селі грамотами голови Конотопської районної ради голови та Конотопської районної державної адміністрації були нагороджені кращі спортсмени, ветерани спорту, керівники сільськогосподарських підприємств, спонсори, меценати, директори навчальних закладів, вчителі фізкультури, сільські голови. 

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту