Новини

Вітання голови районної ради Боярчука А.В. з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

ImageШановні жителі Конотопського району!

Щиро вітаю Вас з найголовнішими святами нашої держави – Днем Державного прапора та Днем незалежності України!

Минуло двадцять вісім років з дня, коли у 1990 році синьо-жовтий стяг замайорів над незалежною, вільною Україною. За ці роки відбулися великі політичні, економічні,  соціальні перетворення, але не змінилося ставлення до національної святині.

Ще через рік Україна здобула свою незалежність. День незалежності – це свято патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши тяжкі випробування, створила свою незалежну державу, знаменуючи міцність волі і духу українського народу. Цього дня ми вшановуємо героїв нації, котрі зробили Україну такою, якою вона є нині, і насамперед сьогоднішніх захисників рідної землі.

Сьогодні Україна впевнено заявляє про себе на світовій арені, демонструє готовність до перетворень, до міжнародної інтеграції, до покращення рівня життя свого народу. А Державний Прапор – як символ свободи, єднання та слави нашої країни – уособлює  усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє.

Від усього серця бажаю вам, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля.

Нехай це свято додасть вам наснаги і творчих здобутків, з серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Нехай кожен ваш день буде сповнений радості і тепла, а ваші добрі справи примножать славу рідної України!

Перейти до вмісту