Новини

Презентація історико-краєзнавчого видання “Від поліції до поліції”

Image11 липня 2019 року в міському центрі культури і дозвілля «Кінотеатр «Мир» відбулась презентація історико-краєзнавчого видання «Від поліції до поліції», яку презентував ветеран органів внутрішніх справ, полковник поліції у відставці Володимир Кича.

Це перша книга, в якій зібрано та систематизовано матеріали, пов'язані з історією становлення та розвитку Конотопської поліції з часу створення у ХVIII столітті і до сьогодення. Видання містить велику кількість біографій Конотопських правоохоронців та має розділ фотодокументів минулого та сучасного періоду. 

Цей великий обсяг інформації Володимиру Кичі допомогли збирати і систематизувати його колеги правоохоронці, співавтори видання Сергій Моторний та Юрій Нестеренко.

Володимира Кичу  привітали народний депутат України Ігор Молоток, секретар Конотопської міської ради Тетяна Сизон, виконуючий обов’язки начальника Конотопського відділу поліції майор поліції Олег Переход.

Голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Микола Горбенко вручили Кичі В.С. подяку як голові громадської організації «Конотопських ветеранів і пенсіонерів правоохоронних органів» за ініціативність, активну життєву та громадську позицію, плідну співпрацю та патріотизм, збереження  історії Конотопщини, вагомий  внесок у зміцнення забезпечення прав і свобод громадян.

          У своєму виступі голова районної ради Анатолій Боярчук зазначив: «Районна рада і районна державна адміністрація не могли стояти осторонь цієї важливої події і сьогодні ми зібрались, щоб подякувати Вам, за те що Ви є, за те, що Ви провели таку велику роботу по історії становлення та розвитку поліції нашого рідного Конотопського краю і хочемо побажати Вам міцного здоров'я, довголіття, творчої наснаги та подальших успіхів у будь-яких починаннях».

            Автор Володимир Кича щиро подякував всім причетним до видання і презентації книги «Від поліції до поліції» та подарував кожному по примірнику.

Image

 

Image 

Перейти до вмісту