Новини

В Конотопському районі відкрили капітально відремонтований ФП

Image8 липня 2019 року в Конотопському районі, а саме с.Кузьки відбулось відкриття нещодавно капітально відремонтованого ФП.

Привітати та поспілкуватись з громадою Кузьківської сільської ради завітали народний депутат України Андрій Деркач, керівництво Конотопського району та депутати районної ради.

 Капітальний ремонт здійснювався за кошти Державного бюджету України виділені за сприяння народного депутата України та співпраці керівництва району.

            «Ми повинні і надалі працювати у напрямку розвитку медицини на селі. Дорослі, діти чи старші люди повинні мати гідне медичне забезпечення незалежно від того, де вони проживають – в місті, селищі чи селі. Завдяки нашій тісній співпраці, підтримці керівництва району збережена мережа медичних закладів, яких у районі понад п’ятдесят, а планувалося залишити лише сімнадцять. Медичні заклади  мають бути в належному стані, бо від якості рівня обслуговування залежить якість життя населення», – зазначили гості заходу.

Загалом, місцеві мешканці, які прийшли на відкриття медичного закладу, зауважили, що відтепер звертатись за консультацією чи допомогою до лікаря буде значно приємніше, враховуючи нове, сучасне приміщення та обладнання.

Image 

Image

Image 

 

Перейти до вмісту