Новини

Районне свято до Міжнародного дня захисту дітей

ImageВ переддень літа в Конотопському районі відбулось районне свято присвячене Міжнародному дню захисту дітей.

З нагоди цього свята в селі Вирівка на базі ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» за сприяння керівництва Конотопського району, працівниками відділу освіти  райдержадміністрації організовано і проведено різноманітні заходи.

Ведучі святкового дійства від імені голови районної ради Анатолія Боярчука та голови районної державної адміністрації Миколи Горбенка привітали дітей  зі святом та початком канікул.

У їхньому вітальному зверненні йдеться: «У перший день літа щиро вітаємо вас з Міжнародним Днем захисту дітей!

Це радісне свято не тільки для маленьких жителів Конотопського району, але й для усіх дорослих, які живуть та працюють заради щасливого майбутнього своїх діток.

Немає більшого щастя у світі, аніж щаслива усмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. І сьогодні одним із найголовніших завдань районної влади є створення належних умов для повноцінного розвитку та нормального життя дітей. Допомога багатодітним родинам, захист прав та інтересів маленьких жителів нашого району, поліпшення системи охорони здоров'я та освіти знаходяться в центрі нашої постійної уваги. І ми хочемо, щоб із перших хвилин життя кожна дитина відчувала це.

Дякуємо всім батькам, вихователям, педагогам, соціальним працівникам за щоденну натхненну працю,  любов та турботу про дітей. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про діточок, котрі залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

У цей святковий день бажаємо всім здоров’я, миру, добра, а вам, дорогі хлопчики та дівчатка, щасливого безтурботного дитинства, яскравих усмішок та здійснення найзаповітніших мрій!».

Територія навчального закладу перетворилась в цей день на велике ігрове містечко. В рамках заходу для дітей працювали – ігровий, розважальний, спортивний і туристичний куточки, арт-,  фото-, та Євро- майданчики. Діти взяли активну участь у цікавих конкурсах, танцювали, співали пісень, брали участь у спортивних естафетах та грали в різні інтерактивні ігри разом з улюбленими мультиплікаційними героями. Кожна дитина отримала за участь у святі маленькі призи, солодощі та подарунки.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту