29 сесія 7 скликання (21.12.2018)

Про передачу міжбюджетного трансферту на утримання комунального закладу…

 Image

КОНОТОПСЬКА  РАЙОННА  РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ДЕВ'ЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

Про передачу міжбюджетного

трансферту на утримання комунального

закладу «Конотопська міська

рятувально-водолазна служба»

 

Відповідно до положень статтей 101, 104 Бюджетного кодексу України та керуючись частиною 2 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

районна рада вирішила: 

1. З метою забезпечення надання послуг рятувально-водолазної служби в 2019 році щодо оперативного проведення пошуково-рятувальних робіт на водних об’єктах району  передати з загального фонду Конотопського районного бюджету міжбюджетний трансферт у вигляді субвенції на утримання об’єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об’єктів спільного користування, а саме на утримання комунального закладу «Конотопська міська рятувально-водолазна служба» з Конотопського районного бюджету Конотопському міському бюджету в сумі                            60000 (шістдесят тисяч) гривень.

2. Доручити голові Конотопської районної ради Боярчуку А.В. спільно з секретарем Конотопської міської ради Сизон Т.А. укласти відповідний договір щодо передачі та прийняття міжбюджетного трансферту.

 

Голова районної  ради                                                         А.В.Боярчук

 

 

Сахно А.І.  (05447) 6 64 57

Кривченко (05447) 6 61 79

Надіслати: до протоколу-2, постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики -1, фінансовому управлінню-2,відділу економічного розвитку і торгівлі РДА -1, міській  раді – 1.    

Перейти до вмісту