Новини

Привітали колектив Конотопського міськрайонного суду з професійним святом

ImageЗ нагоди Дня працівників суду України, який відзначається щорічно 15 грудня, голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, спільно з керівництвом Конотопської міської ради  привітали з професійним святом суддів та працівників апарату Конотопського міськрайонного суду Сумської області.

Колектив Конотопського міськрайонного суду на чолі з головою суду Тетяною Буток складється з професіоналів високого рівня, які мають значний досвід роботи.

Керівництво району побажали працівникам суду міцного здоров'я, щастя і благополуччя, стійкості, наполегливості, успіхів та  нових здобутків на правовій ниві та вручили грамоти районної ради та районної державної адміністрації і квіти кращим працівникам.

«Шановні судді та працівники апарату Конотопського міськрайонного суду! Щиро вітаю вас із Днем працівників суду! Почесна місія служіння Закону вимагає від нас високого фахового рівня та виняткових особистих якостей: гідності, совісті, толерантності. Сумлінна праця, професіоналізм та відповідальність суддів і працівників апарату суду є визначальними у справі захисту суспільного та державного ладу, прав і свобод людини та громадянина. Упевнений, що суддівський корпус України й надалі утверджуватиме ідеали верховенства права, закону та справедливості. Бажаю всім вам здоров’я, щастя й благополуччя, невичерпної енергії, професійних успіхів у ім’я розбудови та процвітання правової держави!» – відзначив голова районної ради Анатолій Боярчук.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту