Новини

Відбулася 28 сесія Конотопської районної ради

Image4 грудня 2018 року під головуванням голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука відбулася 28 сесія районної ради сьомого скликання.

У її роботі взяли участь депутати районної ради, заступники голови райдержадміністрації, сільські голови, керівники підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

На початку пленарного засідання очільники району привітали кращих спортсменів району їх тренерів та меценатів. Нині футбол, як складова частина культурного життя суспільства, сприяє збереженню і зміцненню здоров'я, розвитку фізичних і морально-вольових якостей  людини, організації здорового та змістовного дозвілля серед різних верств населення. Голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Микола Горбенко вручили подяки і грамоти обласного і районного рівня, кубки, медалі, м’ячі та сувеніри футбольним командам, а саме: Конотопській районній ДЮСШ – 1 місце, «Шевченківець» – 1 місце, «Попівка» – 2 місце, «Кристал – Локо» – 3 місце, «Віталія» – 3 місце, за перемогу в обласних та районних іграх.

Керівники району подякували спортсменам, тренерам, а також депутатам районної ради, керівникам сільськогосподарських підприємств, за підтримку спорту на селі та популяризацію здорового способу життя.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного депутати внесли зміни до окремих районних програм по галузях освіти і медицини та соціальної сфери. Внесли відповідні зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2018 рік, зміни до районного бюджету на 2018 рік.

Районна рада затвердила районні програми, зокрема: підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2019-2020 роки, соціального захисту окремих категорій населення на 2019 рік, соціального захисту сімей, в яких виховуються онкохворі діти на 2019 рік, сприяння розвитку громадянського суспільства на 2019 -2020 роки. Прийняли рішення з інших питань.

Всі питання були попередньо розглянуті на засіданнях  постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту