Новини

Пенсійний фонд України інформує

Image Електронне пенсійне посвідчення

      Електронне пенсійне посвідчення (ЕПП) — це сучасний інструмент, який дозволяє отримати пенсію, оплатити комунальні та користуватися електронними державними сервісами. Це посвідчення поєднує функції пенсійного посвідчення та банківської картки, містить електронну інформацію про власника та електронний підпис

за допомогою якого людина фактично дистанційно підтверджує особу і може подавати заяви і запити до органів Пенсійного фонду України, не відвідуючи їх особисто, а через мережу інтернет. Наразі, уповноваженим банком, який здійснює виготовлення ЕПП — є АТ “Ощадний банк України”.

Безумовно, посвідчення нового зразка надає право користуватися всіма пільгами, які надаються пенсіонеру.

Щоб отримати модернізований документ необхідно звернутися за адресою: м. Конотоп, вул.Депутатська, 2 та подати заяву на виготовлення посвідчення, долучивши такі документи: паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного коду та фотокартку розміром 2,5х3 см.

ЕПП буде виготовлено безкоштовно протягом 30 робочих днів.

Додаткова інформація щодо отримання послуги на виготовлення електронного пенсійного посвідчення за номером телефону “гарячої лінії” 6-30-43.

 

 

Пенсійний фонд України інформує

Конотопським обєднаним управлінням Пенсійного фонду України Сумської області  23.08.2018 року завершено фінансування пенсійних  виплат за серпень 2018 року. Загальна сума коштів, спрямованих на їх забезпечення, становила  71,1 млн. грн.

Ресурсне наповнення бюджету Фонду протягом виплатного періоду здійснювалось за рахунок законодавчо визначених джерел доходів.

 

 

Перейти до вмісту