Новини

Конотопський район відзначив День Конституції України

ImageВ Конотопському районі у приміщенні районного Будинку культури   27 червня 2017 року відбулись  урочисті заходи в рамках відзначення державного свята – 22-ї річниці Дня Конституції України.

На свято були запрошені: представники трудових колективів району, депутати районної ради, сільські та селищний голови, працівники районної ради і райдержадміністрації, молодь.

З нагоди державного свята учасників урочистого зібрання привітали керівництво Конотопського району побажавши миру, добра та злагоди, міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень, процвітання і добра на благо нашої держави!

У вітальному слові голова районної ради Анатолій Боярчук  відзначив, що Конституція України наголошує на абсолютних цінностях людини, її житті, здоров’ї, честі, гідності, недоторканості та безпеці. Цим важливим документом гарантуються права та свободи кожного громадянина країни. У наш час дуже важливо, щоб кожен усвідомив своє призначення у державі, був відповідальним та спрямовував свої сили на розвиток незалежної демократичної України. 

Конотопський район багатий на імена талановитих людей, які живуть не для себе, а для інших, самовіддано працюють, маючи бажання й натхнення звеличити рідну землю, державу, народ. Вони різняться віком, професіями, життєвим досвідом, проте їх об’єднує одне: усі вони українці, патріоти своєї справи й країни.  

За активну громадську діяльність, значний особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток Конотопського району кандидату технічних наук, «Ветерану праці», дійсному члену Академії енергетики України Миколі Матвієнку  присвоєно звання «Почесний громадянин Конотопського району». Керівники району урочисто вручили Миколі Павловичу посвідчення і пам’ятну відзнаку.

Також голова районної ради Анатолій Боярчук і голова райдержадміністрації Микола Горбенко вручили грамоти кращим представникам різних галузей життєдіяльності району.

Вже традиційно після урочистої частини відділом культури і туризму  райдержадміністрації підготовлено змістовну концертну програму, пронизану  патріотизмом, єдністю, любов'ю до рідної землі, Батьківщини та родини.

28 червня у районному центрі та населених пунктах району пройшли різноманітні заходи з нагоди свята Основного Закону України: урочистості, покладання квітів, тематичні виставки – у районній та сільських бібліотеках тощо.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту