24 сесія 7 скликання (28.02.2018)

Про прийняття міжбюджетного трансферту в 2018 році з Дубов’язівського селищного бюджету

                                                                  Image                                                     

КОНОТОПСЬКА  РАЙОННА  РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

28.02.2018

Про прийняття міжбюджетного трансферту

в 2018 році з Дубовязівського селищного бюджету

 

            Відповідно до положень статті 101 Бюджетного кодексу України та керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

            районна  рада вирішила:

               1. З метою забезпечення організації дозвілля, пошуку та підтримки здібних, обдарованих, талановитих дітей, створення умов для самовизначення, творчої самореалізації, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку дітей, які проживають та навчаються в закладах загальної середньої освіти Дубовязівської селищної ради, відповідними закладами освіти, які  фінансуються з районного бюджету, надати згоду на прийняття в 2018 році міжбюджетного трансферту у вигляді іншої субвенції   в загальній сумі 302495 (триста дві тисячі чотириста девяносто пять) гривень, де з них: на утримання Конотопської районної дитячо-юнацької спортивної школи Конотопської районної ради Сумської області в сумі 159071(сто пятдесят  девять тисяч сімдесят одна) гривня та Конотопського центру позашкільної роботи  Конотопської районної ради Сумської області в сумі 143424 (сто сорок три тисячі чотириста двадцять чотири) гривні із загального фонду Дубовязівської селищної ради до загального фонду Конотопського районного бюджету.

            2. Доручити голові  Конотопської районної ради Боярчуку А.В. спільно з Дубовязівським селищним головою Марусиченко Т.П. укласти відповідний договір щодо передачі та прийняття міжбюджетного трансферту.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я  та соціального захисту, організацію виконання на відділ освіти Конотопської районної державної адміністрації.

 

 

 Голова районної ради                                                                    А.В.Боярчук

 

Головацька 6 64 43   

Надіслано: до протоколу -1, постійній комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту-1, РДА-1, фінуправлінню РДА-І, відділу економічного розвитку та торгівлі,

РДА-1, відділу освіти  РДА -1, Дубов'язівській селищній  раді-1.

Перейти до вмісту