24 сесія 7 скликання (28.02.2018)

Про встановлення середньої вартості харчування в пришкільних та профільних таборах відпочинку

                                                                  Image                                                     

КОНОТОПСЬКА  РАЙОННА  РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

28.02.2018

Про встановлення середньої вартості харчування в пришкільних та профільних таборах відпочинку

 

Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про оздоровлення та відпочинок», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», Постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», спільного наказу Міністерства охорони здоров’я та Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 15.08.2006 № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», з метою виконання норм харчування в пришкільних та профільних таборах відпочинку, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила:

1. Затвердити розміри середньої вартості харчування у період оздоровлення в пришкільних  та профільних таборах відпочинку в сумі  32 (тридцять дві) гривні в день.

2. Відділу освіти Конотопської районної  державної адміністрації   (Головацька Н.І.) забезпечити здійснення видатків на харчування     у пришкільних та профільних таборах відпочинку  в  межах затверджених кошторисних призначень по головному розпоряднику коштів.

3. Дане рішення набуває чинності з 29 травня 2018 року.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення районної ради сьомого скликання  від 22.02.2017  «Про встановлення середньої вартості харчування в пришкільних та профільних таборах відпочинку».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту, організацію виконання – на відділ освіти Конотопської районної державної адміністрації.

 

Голова районної ради                                                                            А.В.Боярчук

 

Головацька 6 64 43 Надіслати: РДА-1, фінансовому управлінню  РДА-1, відділу освіти РДА -1, відділу економічного розвитку та торгівлі РДА – 1, управлінню соціального захисту населення РДА-1,  постійній комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту-1

Перейти до вмісту