Новини

В Конотопському районі вшанували воїнів АТО

ImageЗ березня 2014 року Україна  знаходиться в стані неоголошеної війни. Багато страждань випало на долю нашого народу за цей час, але він виявив свій незламний дух. 

Сьогодні на Сході України вирішується доля і майбутнє України. Весь народ нашої держави об’єднався нині проти російського агресора.  Сили АТО непохитно протистоять терористам. На полі битви – захисники, воїни. Вони мужні, сміливі, хоробрі. Не шкодуючи власного життя, ці чоловіки захищають неньку Україну. Це  бійці, які зі зброєю в руках обороняють  східний кордон України. Це лікарі, котрі в мирний час повертають поранених в АТО з того світу. Це волонтери, на плечах яких тримається наша армія.

            На честь мужніх доблесних воїнів, які героїчно захищають рідну землю, 29 січня 2017 року в Конотопському районі в актовій залі ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» відбувся концерт-реквієм «Героям слава», присвячений вірним синам України – воїнам АТО.

Вшанувати пам’ять людей, які віддали життя за Україну та висловити слова вдячності героям-землякам за їх відвагу, мужність та героїзм прийшли:  очільники району, учасники бойових дій,  військовослужбовці ЗСУ, волонтери, молоде покоління патріотів, небайдужі жителі Конотопщини.

В офіційній частині керівники району привітали військовослужбовців і відзначили їх важливість у бойовому потенціалі української армії.

«Військовослужбовці ЗСУ, патріоти України завжди з честю виконували свій обов'язок, захищаючи територіальну цілісність Батьківщини. Належна соціальна підтримка військовослужбовців-учасників АТО – один з пріоритетних напрямів роботи влади сьогодні. Держава в неоплатному боргу перед кожним воїном, що боронив територіальну цілість нашої держави і ми робимо все можливе, аби наші бійці відчували надійний тил і допомогу», – констатував голова районної ради Анатолій Боярчук.

У ході концерту – реквієму були згадані імена героїв-земляків. Пам’ять загиблих військовослужбовців вшанували хвилиною мовчання.

Свої виступи, сповнені високого патріотизму, братньої любові до воїнів, глядачам подарували аматори сцени району. На згадку про зустріч захисникам України були вручені пам’ятні та  солодкі подарунки. Лунаючі зі сцени музика та патріотичні пісні  не залишили байдужим  жодного в залі, наповнюючи серце й душу кожного з гостей, учасників, ведучих гордістю й любов’ю за рідний край, за єдину Україну.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту