Новини

Відбулася колегія Конотопської районної державної адміністрації

Image24 січня 2018 року під головуванням голови районної державної адміністрації Миколи Горбенка, за участі голови районної ради Анатолія Боярчука, селищного та сільських голів району, керівників служб, структурних підрозділів райдержадміністрації, представників засобів масової інформації, відбулось засідання колегії Конотопської районної державної адміністрації.

На засіданні колегії підвели підсумки роботи зі зверненнями громадян в Конотопській районній державній адміністрації, виконкомах селищної та сільських рад у 2017 році, заслухали стан виконання вимог Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 “Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування” З даного питання інформувала  начальник загального відділу апарату Конотопської районної державної адміністрації Ніна Сівер. Про роботу зі зверненнями громадян у Вирівській сільській раді доповіла на колегії  Вирівський сільський голова Ірина Точиленко.

Цього ж дня керівники району провели робочу нараду з селищним та сільськими головами. На повістці   розглянули питання організації роботи щодо розроблення генпланів сільських територій,  вуличного освітлення, надання земельних ділянок учасникам АТО та інші. За підсумками наради надані відповідні доручення.

Image

Image 

Перейти до вмісту