Новини

«Новорічна феєрія» в оновленому диско-залі районного Будинку культури

Image13 січня 2018 року в Конотопському районі відбулось урочисте відкриття оновленого диско-залу районного Будинку культури. В цей святковий день гостям свята була представлена змістовна концертно-розважальна програма «Новорічна феєрія».

 

З новорічними та Різдвяними святами присутніх привітали голова районної ради Анатолій Боярчук і Попівський сільський голова Сергій Савченко, які відмітили, що розвиток культури в Конотопському районі – один із пріоритетних напрямків діяльності районної влади.

Керівник району побажав дітлахам і дорослим щастя, благополуччя, щоб серця зігрівались любов’ю, а Різдвяна зірка запалила вогонь віри, надії, оптимізму, невичерпної енергії, а головне – миру, добра  та всяких гараздів в новому 2018 році.

            Зимові свята дарують радість людям, і найперше – дітям. Саме для них в оновленому диско залі, було розгорнуте масштабне чарівне дійство «Children’s dancing party».

Новорічне свято стало багатовимірним, адже одночасно працювало торгівельне містечко з проведенням безпрограшної лотереї, проводилися конкурси новорічних віршів, відгадування загадок, за що юні таланти отримали солодкі подарунки. В приміщенні оновленої будівлі лунали  українські колядки, щедрівки, засіванки, сучасні українські мелодії. Учасники заходу долучились до веселих запальних танців, а на довершення  дітей очікувало головне диво – яскравий святковий феєрверк.

Усім учасникам районного концертно-розважального свята «Новорічна феєрія», який підготував відділ культури Конотопської райдержадміністрації та працівники районного Будинку культури, разом вдалося створити неймовірну чарівну атмосферу і перенестися в добру казку, де панували гарний настрій і голосний сміх.

Image

Image

Image

 

Перейти до вмісту