22 сесія 7 скликання (22.12.2017)

Про передачу міжбюджетного трансферту на 2017 рік

                                                                  Image                                                     

       КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

 ДВАДЦЯТЬ ДРУГА СЕСІЯ

  РІШЕННЯ

Конотоп

 22.12.2017

Про передачу міжбюджетного

трансферту на 2017 рік

 

Відповідно до положень статті  101 Бюджетного кодексу України, статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та керуючись пунктом
24 прикінцевих положень Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік», яким встановлено, що на кінець 2017 року, як виняток з положень частини дванадцятої статті 23 та частин першої і другої статті 57 Бюджетного кодексу України залишки коштів за субвенцією з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій зберігаються на рахунках загального та спеціального фондів відповідних місцевих бюджетів для здійснення відповідних витрат у 2018 році з урахуванням їх цільового призначення
,

районна рада вирішила: 

 1. Передати  із спеціального фонду Конотопського районного бюджету міжбюджетний трансферт у вигляді іншої субвенції в сумі 500000 (п’ятсот  тисяч) гривень за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій до спеціального фонду обласного бюджету Сумської області на реконструкцію покрівлі учбового корпусу для теоретичного заняття № 2 ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» за адресою вул.Заводська, 68, сел.Заводське Конотопського району Сумської області.   

       2. Зважаючи на закінчення бюджетного року визначити такими, які не підлягають поверненню наприкінці останнього робочого дня бюджетного року невикористані протягом 2017 року кошти іншої субвенції за напрямком визначеним в пункті 1 даного рішення, наданої обласному бюджету Сумської області з Конотопського районного бюджету  та визначити термін дії договору на передачу міжбюджетного трансферту до 31 грудня 2018 року.

     3. Доручити голові Конотопської районної ради Боярчуку А.В. спільно з головою Сумської обласної ради Токарем В.М.  укласти відповідний договір щодо передачі та прийняття міжбюджетного трансферту.

Голова  районної  ради                                                        А.В.Боярчук

 

 

Кривченко Н. М. (05447) 6 61 79

 

Надіслати: до протоколу-2, постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики -1, Сумській обласній раді – 1, фінансовому управлінню-2, відділу економічного розвитку і торгівлі РДА -1, державному професійно-технічному навчальному закладу «Конотопський професійний аграрний ліцей»

Перейти до вмісту