20 сесія 7 скликання (22.11.2017)

Про передачу міжбюджетного трансферту на 2017 рік

                                                                  Image                                                     

КОНОТОПСЬКА  РАЙОННА  РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТА  СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

 22.11.2017

Про передачу міжбюджетного

трансферту на 2017 рік

 

Відповідно до положень статті  101 Бюджетного кодексу України та керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила: 

1. З метою забезпечення медичним обслуговуванням населення Конотопського району, у зв’язку з недостатнім фінансуванням на вторинному рівні закладів охорони здоров’я, які фінансуються з міського бюджету міста Конотоп у 2017 році, передати міжбюджетний трансферт у вигляді іншої субвенції в сумі 200000 (двісті тисяч) гривень, в тому числі на придбання дрібного медичного хірургічного інструментарію в сумі 100000 (сто тисяч) гривень та м’якого інвентарю (постільна білизна, халати хірургічні операційні) в сумі 100000 (сто тисяч) гривень із загального фонду Конотопського районного бюджету до загального фонду Конотопського міського бюджету для забезпечення медичним обслуговуванням населення Конотопського району на вторинному рівні комунальним закладом «Конотопська центральна районна лікарня ім. академіка Михайла Давидова», який фінансується з Конотопського міського бюджету.

2. Доручити  голові Конотопської районної ради Боярчуку А.В. спільно з міським головою Семеніхіним А.Ю. укласти відповідний договір щодо передачі та прийняття міжбюджетного трансферту.

 

Голова районної ради                                                        А.В.Боярчук

 

Маняк  6 56 70

Кривченко 6 61 79

Надіслати: до протоколу-2, постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики -1, фінансовому управлінню РДА -2, відділу економічного розвитку і торгівлі РДА -1.

Перейти до вмісту