Новини

В Землянці відкрили пам’ятний знак на честь загиблих воїнів АТО

ImageВ пам'ять про всіх, хто склав свої голови за вільну і незалежну Україну, відповідно до програми «Пам'ять нації», за підтримки керівництва району 21 листопада 2017 року в  с.Землянка Конотопського району, де міцні козацькі традиції і в пам'ять про Миколу Брисюка, жителя цього села, що загинув на сході країни, відбулося відкриття пам’ятного знаку загиблим воїнам.

У заході взяли участь голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської райдержадміністрації Микола Горбенко, представники районної і місцевої влади, члени громадських об'єднань, рідні загиблого воїна, патріотична громадськість, місцеві жителі.

Під час відкриття кам’яного хреста згадали імена усіх полеглих синів Конотопщини. Духовенство відслужило поминальну панахиду та освятили кам’яний знак..

Керівники району разом із всіма хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, вклонились та поклали квіти до встановленого пам’ятного знаку загиблим, що навіки житимуть у нашій пам’яті як герої, що віддали своє життя заради світлого майбутнього рідної України.

В цей день голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської райдержадміністрації Микола Горбенко разом з батьками загиблого в АТО Миколи Брисюка відвідали могилу бійця. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героя та поклали квіти.

Image

Image

Image

Image

 

 

Перейти до вмісту