Новини

Урочистості до Дня працівників сільського господарства

ImageЩороку у третю неділю листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства. Напередодні свята, 16 листопада 2017 року, в приміщенні районного будинку культури відбулися урочистості з нагоди вшанування працівників цієї галузі, в яких взяли участь керівництво районної ради, райдержадміністрації, керівники і працівники сільськогосподарських та фермерських господарств, спеціалісти районних служб, ветерани сільськогосподарського виробництва.

Під час урочистої частини голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук дав високу оцінку роботі агропромислового комплексу Конотопського району, праці кожного аграрія.

             «Аграрії Конотопщини люблять і добре дбають про землю, яка віддячує їм сторицею. Приємно, що в цій залі люди, які працюють на землі, вирощують хліб, розвивають тваринництво і все роблять для того, щоб сьогодні села жили і розквітали. Аграрний сектор завжди був пріоритетним для Конотопського району!» – зазначив Анатолій Васильович.

             З нагоди Дня працівників сільського господарства грамотами та подяками від імені народних депутатів України Андрія Деркача і Миколи Лаврика, обласної влади, районної ради та  райдержадміністрації  було відзначено кращих працівників сільського господарства.

             В ході заходу гості та учасники свята  прослухали гарний концерт за участю учасників художньої самодіяльності Конотопського району, в якому свої таланти демонстрували діти та аматорські колективи.

Image

Image

Image

Image 

 

 

 


 

Перейти до вмісту