Новини

Урочистості до Дня усиновлення

Image 27 вересня 2017 року в с.Вирівка відбувся урочистий захід, присвячений Дню усиновлення за участі керівництва району, депутатів районної ради, прийомних батьків та їх дітей.

 День усиновлення – це свято батьків, дітей та усіх причетних до цієї благородної справи. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наше спільне завдання, обов’язок суспільства, держави.

Адже дитинство – чудова пора сподівань на щасливе життя та здійснення мрій. Кожна дитина має право на достойне та щасливе життя. Можливо, саме тому вважається, що усиновлення – це вирішення проблем дитини, яка втратила сімейне оточення, можливо, що усиновлення – це і вирішення проблем дорослих, які хочуть виховати дитину, яка народжена не ними, але потребує саме їхньої любові та піклування.

Кожного дня все більше наших громадян відкривають свої серця і двері домівок для дітей, обділених долею. Усиновлення визнане в Україні пріоритетною формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Внаслідок усиновлення дитина втрачає статус дитини-сироти і стає сином чи донькою.

Усиновлення – особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами і обов’язково надбаннями як дитини так і дорослого.

Привітати дітей разом з їхніми прийомними батьками завітали заступник голови районної ради Ірина Клігунова та заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Шерудило, які подякували всім дорослим за тепло їх сердець, любов та небайдужість до усиновлених дітей.

Свято продовжилося яскравою концертною програмою.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту