Новини

В Конотопському районі відбулись змагання з мотокросу

Image10 вересня 2017 року в Конотопському районі згідно з регламентом Федерації мотоциклетного спорту Сумської області та ТСО України в Сумській області відбулися змагання з мотокросу.

ІІІ-етап відкритого особисто-командного чемпіонату Сумської області   був присвячений річниці визволення Конотопського району та пам’яті загиблим воїнам 58-й ОПМБр в зоні АТО.

Змагання проходили за сприяння Конотопської районної ради і Конотопської райдержадміністрації, сільськогосподарських підприємств району ТОВ «Вітчизна», ТОВ «Агро-Поліс», ТОВ «Агросвіт» та БК «Серго».

Офіційне відкриття ІІІ- етапу Чемпіонату  відбулося на мотодромі у селі Попівка. Учасників та вболівальників одного із найзахопливіших та найбільш видовищних видів спорту привітали керівництво Конотопського району побажавши всім чесної боротьби, впевненості у власних силах на крутих віражах і беззаперечної перемоги. Одразу після чого розпочались перегони.

Відтак, глядачам випала можливість особисто оцінити швидкість та грацію спортсменів, а оцінювати було що, адже на мотокрос прибули команди з різних куточків України, а саме з Києва, Сум, Конотопа, Запоріжжя, Ромен, Борисполя, Чернігова, Ніжина, Прилук, Лебедина, Охтирки, Глухова, Камінського,а також з села Попівка.

Це були напружені, яскраві заїзди, йшла боротьба на кожному сантиметрі гоночної траси. Амбіційні, відважні, вольові, спортсмени, які під гуркіт моторів, долаючи безліч перешкод на карколомній швидкості, в черговий раз довели, що мотоциклетний спорт – один з найдинамічних, що збирає одну з найбільших аудиторій вболівальників.

У змаганнях, що проходили на мотоциклах з різними об’ємами двигуна в різних класах серед них: «новачок», «квадро-діти», «хобі», «open», «ветерани», взяли участь біля 70 учасників, у тому числі близько 20 спортсменів – діти.

У підсумку нагороди розіграли в 11-ти класах.

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту