Новини

Заходи до 26-ої річниці Дня Незалежності України в с.Вирівка

Image 23 серпня 2017 року в с.Вирівка Конотопського району пройшли заходи присвячені 26-ій річниці Дня Незалежності України. Увінчаний жовто-блакитними стягами центр села радо вітав гостей свята. Сільський голова Ірина Точиленко з громадою зустрічали голову Конотопської районної ради Анатолія Боярчука, голову Конотопської районної державної адміністрації Миколу Горбенка, начальника управління охорони здоров’я Сумської обласної державної адміністрації Сергія Бутенка. В заході взяли участь депутати районної ради, керівники підприємств, духовенство, громадськість та представники ЗМІ.

Традиційно з нагоди такого великого свята в районі прийнято звітувати про виконану роботу.

 Так, після капітального ремонту відкрито Вирівську амбулаторію загальної практики-сімейної медицини. За кошти районного бюджету капітально відремонтовано приміщення амбулаторії, пофарбовано фасад, зроблено ремонт медичних кабінетів, придбано нові меблі, обладнаний сучасний стоматологічний кабінет.

 

Звертаючись до присутніх, голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук,  наголосив, що головними завданнями медичної реформи є підвищення доступності медичної допомоги, покращення якості медичного обслуговування, наближення послуг до людей, на чому і зосереджена увага керівництва району.

Сергій Бутенко відзначив, що наближення якісних медичних послуг для населення – пріоритетне завдання охорони здоров’я області. Такими справами влада доводить свою турботу про жителів громади

Цього ж дня в с.Вирівка відбулось урочисте відкриття після капітального ремонту приміщення Вирівського сільського клубу.

Керівники району привітали селян з такою визначною подією і побажали, щоб вогнище культури ніколи не згасало в с.Вирівка, від чого отримували б задоволення в якісному проведенні дозвілля  молодь, люди середнього й похилого віку.  Громада села висловила слова вдячності очільникам району і районним депутатам за фінансову і організаційну підтримку у вирішенні проблемних питань населення.

Після, тут же відбулись святкові заходи з нагоди державного свята – Дня Незалежності України.

В ході свята голова районної ради Анатолій Боярчук від імені депутатського корпусу привітав всіх учасників урочистого зібрання з нагоди одного з найважливіших свят нашої країни.

Анатолій Васильович зазначив: «У ці дні ми святкуємо не просто день народження держави. Це – свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державну незалежність, про яку мріяло не одне покоління українців, за яку віддали свої життя сотні й тисячі героїв національно-визвольної боротьби.  Нажаль і сьогодні їх нащадки повинні зі зброєю в руках відстоювати незалежність нашої Батьківщини в зоні АТО» та побажав всім здоров’я, добра, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах і починаннях.

Присутні заходу переглянули яскраву концертну програму, яку підготували аматори сцени району, кращих працівників було нагороджено грамотами голови районної ради та голови районної державної адміністрації.

 

 Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту