Новини

Відбулася 18 сесія районної ради

Image2 серпня 2017 року під головуванням очільника районної ради Анатолія Боярчука відбулася чергова вісімнадцята сесія Конотопської районної ради сьомого скликання.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати обласної ради, голова та заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, представники правоохоронних та контролюючих органів, селищний та сільські голови, представники ЗМІ.

На початку пленарного засідання голова районної ради передав почесну грамоту  голови обласної ради Володимира Токаря депутату районної  ради  Сергію Черевку  та побажав подальшої плідної праці на благо Конотопського району.

У ході сесії розглянуто 32 питання порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на засіданнях постійних комісій та  президії районної ради.

Головну увагу депутатського корпусу приділено звітам про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району та районного бюджету за І півріччя 2017 року.

Також в ході сесії депутати прийняли ряд рішень про прийняття та передачу міжбюджетних трансфертів по соціальній сфері. Затвердили в новій редакції окремі районні програми, зокрема: «Створення належних умов для забезпечення надання якісних медичних послуг в лікувально-профілактичних підрозділах Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2017 рік», «Освіта Конотопщини у 2016-2018 роках», «Здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2017 рік», «Надання пільг на послуги зв’язку окремим категоріям громадян Конотопського району в 2017 році» та інші. Затвердили районну цільову програму підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2017-2018 роки.

Традиційно районні обранці вносили зміни до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району та до районного бюджету на 2017 рік.

В результаті своєї роботи депутати районної ради по всіх питаннях порядку денного прийняли відповідні рішення.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту