18 сесія 7 скликання (02.08.2017)

Про розмежування видатків на утримання закладів охорони здоров’я

                                                                  Image                                                      

        КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ВІСІМНАДЦЯТА СЕСІЯ

 РІШЕННЯ

Конотоп

 02.08.2017

Про розмежування видатків на утримання

закладів охорони здоров’я

 

            З метою забезпечення медичним  обслуговуванням  населення Конотопського  району, для підготовки проектів місцевих бюджетів на 2018 рік, відповідно до положень статей 89, 93 Бюджетного кодексу України, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада  вирішила:

      1. Переадресувати  з Конотопського районного бюджету 52 відсотки розрахункового показника обсягу  видатків визначеного по галузі «Охорона здоров’я» на 2018 рік за рахунок коштів медичної субвенції з державного бюджету Конотопському міському бюджету для забезпечення медичним обслуговуванням населення Конотопського району на вторинному рівні медичними закладами міста Конотоп, які фінансуються з Конотопського міського бюджету .

     2.  Доручити голові районної ради Боярчуку А.В. спільно з міським  головою Семеніхіним А.Ю. укласти відповідний договір про передачу коштів на утримання закладів охорони здоров’я.

 

 

Голова районної ради                                   А.В.Боярчук

 

Маняк 6 56 70

Кривченко 6 61 79

Надіслати:до протоколу-2, міському голові-1, фінансовому управлінню -1, районній державній адміністрації-1, Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району -1.

                 

 

Перейти до вмісту