Новини

Прийомам громадян – особлива увага

Image 31 липня голова районної ради Анатолій Боярчук спільно з головою райдержадміністрації Миколою Горбенком провели виїзні прийоми громадян в селах Вирівка та Попівка.

         За допомогою до очільників району звернулися мешканці, яких турбували питання різного роду суспільних відносин та галузей.

В ході прийому жителями сіл ради піднімалось ряд важливих питань життєдіяльності територіальних громад: ремонт доріг, здійснення соціальних виплат, виділення земель учасникам АТО, багато людей цікавились питаннями децентралізації.

            Керівництвом району під час розмови з жителями сіл наголошено, що  об`єднання територіальних громад залишається одним з найактуальніших завдань на сьогодні. Саме від цього залежить  європейська перспектива України.

Очільники району здійснили огляд об’єктів соціальної сфери, які розташовані на відповідних територіях та обговорено питання створення опорної школи.

    Більшість питань, які порушувались на прийомах громадян, вирішувались безпосередньо на місці, решту  – взято під контроль та надані відповідні доручення щодо їх вирішення.

Image 

Image 

Перейти до вмісту