Новини

Жителька с.Мельня відзначила 100-літній ювілей

Image 28 липня 2017 року з нагоди славного 100-річного ювілею жителька села Мельня Євдокія Петрівна Журавель в теплому сімейному оточенні зустрічала гостей та приймала найщиріші вітання.

Привітати Євдокію Петрівну завітали заступник голови районної ради Ірина Клігунова, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Шерудило,  Мельнянський сільський голова Галина Ганжа.

Від імені голови районної ради Анатолія Боярчука, голови райдержадміністрації Миколи Горбенка та депутата районної ради Володимира Синиці гості вручили довгожительці подарунки, передали квіти та вітання і побажали міцного здоров'я, щастя, благополуччя, тепла і затишку в оселі.

Висловити слова вдячності Євдокії Петрівні прийшло до Мельнянського закладу культури чи не все село, а головне – найрідніші їй люди – внуки, правнуки, праправнуки, прибули рідні навіть з Німеччини та Італії.

Чимало життєвих випробувань довелося пережити ювілярці. Працювати вона почала з 13 років. Зазнала і голодні й холодні роки, пережила війну. Стала свідком становлення незалежної України. Доля готувала їй складні випробування, але щира і глибока любов до землі, до рідних людей  допомогли їй досягти 100-річного ювілею.

І сьогодні лунали теплі і щирі вітання, концертна программа від аматорів Мельнянського ОДР, вручалися подарунки, але найкращим подарунком для Євдокії Петрівни дійсно є повага, шана і любов рідних та односельчан. В цьому мабуть і є секрет її довголіття.

Image 

Image

Image 

 

Перейти до вмісту