Новини

Розвиток еко-фінансування

Image 20 липня 2017 року за участі керівництва району відбувся інформаційний семінар щодо розвитку еко-фінансування в Україні.

 З постійним підвищенням цін на традиційні енергоносії, альтернативні джерела енергії – це ефективне інвестування коштів у свою енергонезалежність.

 

В ході семінару представники «Укргазбанку» ознайомили присутніх з діючими програмами еко-фінансування та розповіли про механізми фінансування енергоефективних програм.

Провідний світовий експерт в галузі зеленого фінансування Міжнародна фінансова корпорація (IFC) підписала угоду «Укргазбанком» про спрощення доступу до еко-фінансування для компаній, які бажають вводити енергозберігаючі технології. "Укргазбанк" проводить кредитування для малого та середнього бізнесу і корпоративних клієнтів в енергоефективності, відновлюваних джерелах енергії, "зеленому" транспорті, переробці відходів та ефективному використанні водних ресурсів. Очікується, що даний проект дасть можливість підприємствам та організаціям економити енергію та скоротити викиди парникових газів. Адже, енергоефективність –  це не просто данина моді, а й зниження споживання газу, енергобезпека і енергонезалежність країни.

Перейти до вмісту