Новини

«Не гаслами, а конкретними справами»

Image22 травня  2017  року з робочим візитом в Конотопському районі побував народний депутат України Ігор Молоток, який разом з головою районної ради Анатолієм Боярчуком та головою районної державної адміністрації Миколою Горбенком зустрілись з жителями сіл Вирівка та Чорноплатове.

Надзвичайно приємна подія зібрала дітей, їх батьків та вихователів Вирівського НВК де за ініціативи народного депутата Ігоря Молотка за кошти держсубвенції було придбано ігровий майданчик.

Як зазначила директор Вирівського НВК Надія Пальчун постійна підтримка з боку народного обранця та районної влади, районних депутатів, місцевого господарства, сільської ради є свідченням небайдужого ставлення до дітей і проблем навчального закладу та підсумувала, що цей ігровий майданчик стане надійним помічником колективу в роботі з дітьми, а для дітей – втіхою та задоволенням під час дозвілля.

– Душа радіє, коли бачиш результати спільної справи, щасливі обличчя дітей, мам, для яких казкове містечко стало також гарною нагодою поспілкуватись, разом провести час. Що може бути прекраснішим за посмішки на дитячих обличчях? Нехай такі дні, такі свята, як сьогодні, зігрівають наші серця любов’ю й теплом», – зазначив Ігор Федорович.

Керівники району подякували народному обранцю за такий подарунок для дітей та відзначили його підтримку у вирішенні багатьох проблемних питань та висловили сподівання, що цей напрямок роботи розвиватиметься і далі.

Близько місяця тому до народного депутата звертались соціальні працівники Присеймівської сільської ради з проханням вирішення питання забезпечення їх транспортими засобами.

Соціальні працівники обслуговують одиноких людей старшого віку сіл Чорноплатове, Калинишенкове, Мар’янівка, Озаричі, Присеймів’я. Їм доводилось долати  десятки кілометрів пішки, щоб доставити людям похилого віку та тим, хто вже не в змозі сам пересуватися, необхідні продукти, медикаменти та послуги. Тому, добре знаючи про чуйне серце народного депутата України Ігоря Молотка, який завжди оперативно реагує на потреби своїх виборців і вже допомагав населеним пунктам сільської ради, вирішили звернутись до нього ще й з проблемою нестачі велосипедів. І очікування виправдалися, соціальні працівники села отримали в подарунок 4 новенькі велосипеди. Вони запевняють, що з новим транспортом працюватиметься краще. Обійти тих, хто потребує їх допомоги, нелегко, а велосипедом буде швидше, тому подарунком задоволені.

В ході відкритого діалогу до народного депутата звернулась фельдшер місцевого ФАПу та завідуюча поштовим відділенням з проханням також допомогти в питанні забезпечення транспортними засобами, на що народний обранець разом з районною владою відреагували миттєво і вже за кілька днів працівники будуть забезпечені такими ж сучасними велосипедами.

Ігор Федорович подякував соціальним працівникам за їх  доброту, чуйність та співпереживання, з яким вони виконують свою роботу, турбуючись про людей.

Народний обранець та керівники Конотопського району вкотре доводять, що країна будується не гаслами, а конкретними справами задля блага людей.

Image

Image

Image 

 

 

 

 

Перейти до вмісту