Новини

В Конотопському районі закладено Алеї пам’яті

Image21 квітня 2017 року за ініціативи народного депутата України Андрія Деркача при підтримці голови районної ради Анатолія Боярчука і голови райдержадміністрації Миколи Горбенка в Конотопському районі  в селах Бочечки та Козацьке проведено акцію по висадці фруктових дерев на передодні Перемоги у Другій Світовій війні.

До акції активно долучились районні депутати, учні навчальних закладів, інтелігенція сіл, молодь, в такий спосіб вшановуючи пам’ять загиблих під час Другої Світової війні,  на честь наших ветеранів та воїнів АТО – людей, які ціною власного життя захищали свободу і незалежність України, її територіальну цілісність і недоторканість.

Хвилиною мовчання та закладанням нової Алеї присутні вшанували пам’ять полеглих у Другій світовій війні, а також в зоні проведення антитерористичної операції.

Дерева символізують життя і мир, до якого ми всі так прагнемо, тому висаджені деревця з року в рік зберігатимуть світлу пам’ять про тих, хто відстоював нашу незалежність, а алеї стануть живим пам’ятником Героям, які загинули за вільну та незалежну Україну.

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту