Новини

Відбулася нарада з селищним та сільськими головами Конотопського району

Image12 квітня 2017 року в адмінбудинку Конотопської  районної державної адміністрації під головуванням голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука та голови Конотопської районної державної адміністрації Миколи Горбенка відбулася робоча нарада з селищним та сільськими головами району.

На нараді розглянули питання виконання місцевих бюджетів.

За І квартал 2017 року дохідна частина місцевих бюджетів виконана на 111,3%. Зокрема, дохідна частина  загального фонду зведеного бюджету Конотопського району за січень-березень 2017 року виконана за власними та закріпленими доходами,  затвердженими у розписі на відповідний період на  111,3 %, отримано 17704,7 тис.грн., що на 1793,6 тис.грн. більше, ніж передбачено планом. Порівняно з січнем-березнем 2016 року надійшло більше доходів загального фонду на 6567,1 тис.грн.

Учасники наради обговорили також питання раціонального використання земельних угідь Конотопського району відповідно до їх цільового призначення, організаційні аспекти орендних земельних відносин, проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів.

З настанням весни постало питання ремонту доріг, організації благоустрою: озеленення та приведення в належний стан територій населених пунктів. Наголошено на організації заходів до Великодніх свят у всіх селах  щодо благоустрою та наведення чистоти і порядку за участі місцевих громад, колективів підприємств, організацій, установ, навчальних закладів.

Голова районної ради Анатолій Боярчук звернув увагу очільників громад на моніторинг стану шляхової мережі району, підготовці проектів щодо ремонту доріг та реалізації їх у ІІ і ІІІ кварталі поточного року.

На нараді були визначені проблемні питання та узгоджено шляхи їх вирішення.

Image 

 

Перейти до вмісту