Новини

Відбулася 14 сесія Конотопської районної ради 7 скликання

Image30 грудня 2016 року відбулася 14 сесія Конотопської районної ради 7 скликання. В роботі сесії взяли участь депутати районної ради, заступники голови райдержадміністрації, керівники підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Головуючий пленарного засідання, заступник голови районної ради Ірина Клігунова теплими словами привітала присутніх з наступаючим Новим 2017 роком та Різдвом Христовим.

             У зв’язку із виділенням із обласного бюджету районному бюджету субвенції  на здійснення компенсаційних виплат за пільговий  учасникам АТО автомобільним транспортом на автобусних міжобласних маршрутах загального користування, депутати виклали районну програму здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, які згідно із законодавством мають на це право, автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2016 рік в новій редакції, внесли відповідні зміни до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік та до районного бюджету на 2016 рік.  

             Питання, що вносились на розгляд чотирнадцятої сесії районної ради сьомого скликання, були попередньо розглянуті на  засіданні постійних комісій та президії районної ради.

Image

Image

Image 

 

 

Перейти до вмісту