Новини

Казкове дійство подарувало щасливі миті дітворі Конотопського району

ImageВеселим дитячим гамором та сміхом наповнився посучасному відремонтований і обладнаний районний будинок культури в с.Попівка. Тут для дітвори 28 грудня проходило районне новорічне театралізоване дійство "Казка для усіх, хто вірить у дива".

Як мали нагоду пересвідчитись маленькі і юні глядачі з сіл району, в цьому затишному й посучасному оновленому будинку культури вирує на повну силу змістовне і креативне театральне життя, і новорічна вистава, яку підготували працівники відділу культури.

             Юні жителі району були вражені естетикою виступу і зачаровано дивились, як на сцені розгортались казкові новорічні події. Глядачі щиро переживали за головних казкових героїв, завмирали від захоплення і вибухали веселим сміхом, а по закінченню казкового дійства бурхливими оплесками щиро дякували виконавцям за подаровану зустріч з казкою.

             З Новим роком та Різдвом Христовим дітвору привітало керівництво Конотопського району. Вони бажали юним жителям району зростати здоровими, мирного неба та здійснення мрій і задумів у новому році, успіхів у навчанні, нових досягнень і перемог, а головне – пронести через увесь рік віру у всеперемагаючу силу добра.

Image

Image 

 

Перейти до вмісту