Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія Конотопської районної ради

Image21 грудня 2016 року з метою попереднього розгляду питань, які вносяться на пленарне засідання 13 сесії Конотопської районної ради, відбулись засідання постійних комісій та президія районної ради, в роботі яких взяли участь голова районної ради Анатолій Боярчук, депутати, керівництво райдержадміністрації, а також начальники служб і відділів.

В комісіях були розглянуті питання щодо передачі трансфертів по соціальній сфері,  зміни до окремих районних програм, а також зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік, зміни до районного бюджету на 2016 рік.

Депутати розглянули проекти районних програм, зокрема: розвитку фізичної культури і спорту в Конотопському районі на 2017-2020 роки, здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2017 рік, соціального захисту населення на 2017-2021 роки, створення належних умов для забезпечення надання якісних медичних послуг в лікувально-профілактичних підрозділах Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2017 рік, протидії захворюванню на туберкульоз у 2017-2019 роках та інші.

Головну увагу депутатського корпусу було приділено проекту програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2017 рік та проекту районного бюджету на 2017 рік.

 Обговорюючи головний фінансовий документ району, начальник фінансового управління Конотопської райдержадміністрації Надія Кривченко детально охарактеризувала прогноз доходної частини районного бюджету на 2017 рік  та видатки по галузях бюджетної сфери. Посадовець зазначила основні причини зростання видатків бюджетної сфери  та відзначила, що проект районного бюджету на 2017 рік сформовано з урахуванням вимог чинних податкового і Бюджетного кодексів України та інших законодавчих актів, прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку України та галузевих місцевих програм.

 Заслухавши  доповідачів та всіх бажаючих виступити, з усіх питань депутати районної ради прийняли відповідні рішення.

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

 

Перейти до вмісту