Новини

В Конотопському районі привітали військових з Днем Збройних Сил України

ImageШостого грудня в Україні святкують День Збройних сил. Керівництво Конотопського району привітало військовослужбовців з ювілейною, 25-ою річницею створення Збройних Сил України. З нагоди свята у військових частинах, що дислокуються на Конотопщині за підтримки голови районної ради Анатолія Боярчука і голови райдержадміністрації Миколи Горбенка відбулися урочисті заходи.

У своєму вітальному слові керівництво району відзначило: «Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив честь і свободу рідної землі, хто нині зміцнює обороноздатність країни. Український народ високо цінує ратну службу воїнів, які виконують покладений на них конституційний обов’язок, забезпечують надійну оборону Вітчизни, її недоторканність та територіальну цілісність. Сила та міць української держави – у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята і й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках. Бажаємо усім військовослужбовцям міцного здоров’я, оптимізму, родинного щастя та благополуччя. Нехай завжди над нами буде мирне небо!»

В цей день аматори сцени Конотопського району та районного Будинку культури подарували військовим яскраву концертну програму. Вони виконували пісні, читали вірші, спілкувалися з глядачами. Кожну пісню слухачі зустрічали бурхливими оплесками, зворушливі та щирі емоції супроводжували концерт від початку до самого завершення. Концертна програма заходу зігріла серце кожного воїна та посіяла в душах тепло і любов.

Image

Image 

 

Перейти до вмісту