Новини

Відбулася 12 сесія Конотопської районної ради 7 скликання

Image30 листопада 2016 року під  головуванням  голови  районної  ради  Анатолія Боярчука відбулася чергова 12 сесія Конотопської районної ради 7 скликання. В роботі сесії взяли участь депутати районної ради, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

На початку пленарного засідання, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, за зразкову дисципліну, вагомий внесок в розбудову Збройних Сил України та з нагоди 25-річчя Дня Збройних Сил України були урочисто нагороджені медалями «За вірність національній ідеї» голова Конотопської райдержадміністрації Микола Горбенко і генеральний директор ТОВ «Вітчизна» Сергій Чижик.  

             В ході сесії депутати розглянули питання щодо передачі трансфертів по освітянській галузі і соціальній сфері та внесли відповідні зміни до окремих районних програм, зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік, зміни до районного бюджету на 2016 рік. Затвердили програму розвитку малого та середнього підприємництва в Конотопському районі на 2017-2018 роки.  

             Заслухавши  доповідачів та всіх бажаючих виступити, з усіх питань депутати районної ради прийняли відповідні рішення.

             Цього ж дня в фоє адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації за підтримки голови  районної  ради  Анатолія Боярчука  і голови райдержадміністрації Миколи Горбенка відбулась благодійна виставка-продаж витворів мистецтва людей з обмеженими фізичними можливостями приурочена Міжнародному дню інвалідів.

             Активну участь у заході разом з керівниками району взяли депутати районної ради, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації.

             Усі бажаючі з захопленням та задля надання допомоги людям з особливими потребами, ознайомились і придбали полотна відомих в Конотопському районі і за його межами, художниці Валентини Івашко з села Гамаліївка, а також фотографічні роботи з фотовиставки «Під крилом метелика» 19-річної фотохудожниці Ірини Загорної уродженки села Великий Самбір.

             Як відзначив голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, благодійні акції влаштовуються для того, щоб привернути увагу людей до тих проблем, з якими стикаються інші люди, мета кожної – різна, але результат направлений на допомогу. «Ця акція не є винятком. Дякуємо всім, хто підтримав добру справу та зробив свій внесок у підтримку людей з обмеженими фізичними можливостями»,- відзначив очільник району.

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

 

Перейти до вмісту