Новини

Працює громадська приймальня народного депутата України Лаврика Миколи Івановича

Image23 листопада 2016 року в Конотопському районі за дорученням народного депутата України Миколи Лаврика особистий прийом громадян провела  помічник – консультант народного депутата України Ірина Колодна.

Такі виїзні прийоми для жителів Конотопського району здійснюються згідно графіка в четверту середу кожного місяця з 10 до 16 години.

             Щодо звернень, то під час прийому порушено питання надання допомоги в придбанні та облаштуванні дитячого майданчика в селі Тернівка.

             Цього ж дня в селі Попівка Конотопського району Ірина Колодна від імені народного депутата України Миколи Лаврика вручила ходунки для онкохворої доньки жительці села Валентині Шелудько, яка минулого разу звернулась до помічника нардепа під час особистого прийому з таким проханням. У хворої дівчинки пухлина головного мозку і через це вона не може самостійно  пересуватися і потребує застосування засобів реабілітації.

             Валентина Михайлівна подякувала народному депутату України Миколі Лаврику за турботу і допомогу у вирішенні порушеного питання, а також за постійну підтримку жителів Конотопського району.

Image 

 

 

Перейти до вмісту