Новини

Відбулася 11 сесія Конотопської районної ради 7 скликання

Image4 листопада 2016 року під  головуванням  голови  районної  ради  Анатолія Боярчука відбулася чергова 11 сесія Конотопської районної ради 7 скликання. В роботі сесії взяли участь депутати Сумської обласної ради Віталій Богдан і Сергій Демеха, депутати районної ради, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Депутати заслухали звіти першого заступника і заступника голови Конотопської районної державної адміністрації про здійснення делегованих Конотопській районній державній адміністрації Конотопською районною радою повноважень. Заслухавши та обговоривши звіти, районна рада прийняла відповідні рішення. Разом з цим затвердили звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району та районного бюджету за 9 місяців 2016 року, внесли зміни до документів на 2016 рік.

             Під час сесії районної ради були підняті питання, що стосуються соціально-економічного розвитку села Попівка, а саме: ремонт комунальних доріг та облаштування ставка в межах населеного пункту, проте сільський голова Попівської сільської ради Сергій Савченко проігнорував засідання 11 сесії Конотопської районної ради 7 скликання, чим визвав масове обурення представників громадськості та колег селищної і сільських рад, чим не підтвердив намагання своїх колег докласти максимум зусиль для розвитку місцевої громади.

             На сесії розглянули низку питань з прийняття міжбюджетних трансфертів у 2016 році із селищного та сільських  бюджетів району до районного бюджету на галузь освіти, медичну сферу, соціальний захист та внесли відповідні зміни до окремих районних програм. Також затвердили районні програми соціальної сфери на 2017 рік. Прийняли рішення з земельних питань. Враховуючи рекомендації постійних комісій, районна рада зняла з контролю рішення, що вже виконані.

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту