Новини

Привітали працівників соціальної сфери Конотопського району

Image2 листопада 2016 року відбулися урочисті заходи з нагоди свята працівників соціальної сфери, які пройшли у великій залі Конотопської районної державної адміністрації.

Робітників соціальної сфери Конотопського району з їх професійним святом привітали голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської районної державної адміністрації Микола Горбенко, директор Конотопської міжрайонної виконавчої дирекції Сумського обласного відділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності  Тарас Омельченко.

             Голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук висловив всім працівникам галузі вдячність за нелегку роботу  і побажав  міцного здоров’я, щастя, домашнього затишку і тепла, нових здобутків та подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення Конотопського району.

             «Ваша праця завжди була і залишається однією з найблагородніших в світі. Прагнення допомогти кожному в непростих життєвих ситуаціях є вашою характерною професійною рисою. Властиві вам якості – самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються вдячністю й повагою людей, яким ви несете тепло, сприяєте у вирішенні життєвих труднощів, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні.»,- зазначив у своєму вітанні Анатолій Васильович.

             В ході заходу працівники соціальної сфери були нагороджені грамотою Народного депутата України Андрія Деркача. Грамоти вручив депутат Конотопської районної ради Олександр Луговий, який зазначив, що працівники соціальної сфери вносять особливий вклад в соціальний захист і зараз саме на часі супровід сімей, які опинились у скрутних життєвих обставинах, а також відмітив: "Дуже приємно, що народний обранець своїми дієвими вчинками, які направлені на поліпшення соціально-економічного розвитку району підтверджує передвиборні обіцянки, чим заслуговує на повагу сільських жителів Конотопського району".

             Відділ культури Конотопської райдержадміністрації порадував всіх присутніх гарним концертом, в якому свої таланти демонстрували діти та аматорські колективи.

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту